Search
Close this search box.

KNX a les aules

Exemples reals d’aplicació del protocol KNX al Politècnic Llevant

Al Politècnic Llevant, sempre estem a la recerca d’oportunitats per enriquir l’experiència educativa dels nostres alumnes amb coneixements pràctics que els preparin per al món laboral. És per això que la recent sessió impartida per Martí Santandreu, alumne del nostre nou curs d’especialització en IoT (Internet of Things) i expert en instal·lacions automatitzades basades en el protocol KNX, ha estat particularment enriquidora.

Martí, amb una trajectòria destacada en el camp de la domòtica, va optar per compartir amb els seus companys una sèrie d’exemples pràctics i situacions reals a les quals s’enfronta en la seva labor diària. La classe es va convertir en una finestra oberta a les complexitats i desafiaments del món professional en l’àmbit de la domòtica, un sector en constant evolució i de creixent importància.

Durant la sessió, els alumnes van poder veure de primera mà com els conceptes i tècniques que aprenen en les aules i tallers s’apliquen en veritables escenaris laborals. Aquest tipus d’aprenentatge basat en l’experiència directa és inestimable, ja que no només motiva els estudiants sinó que també els proporciona una comprensió més profunda i realista del que significa ser un dissenyador i integrador de sistemes domòtics.

L’exposició de Martí va destacar la importància de l’adaptabilitat i l’actualització constant en aquest camp tècnic, així com la necessitat de comprendre profundament els protocols estàndards com el KNX per optimitzar les instal·lacions domòtiques. Aquest tipus de coneixement és el que realment permet als professionals no només adaptar-se, sinó excel·lir en el seu treball diari.

A Politècnic Llevant, estem compromesos a oferir una formació que no tan sols segueixi els estàndards acadèmics d’excel·lència, sinó que també pugui ser directament aplicable al món laboral. La col·laboració amb experts com Martí és un exemple del nostre enfocament per connectar l’educació amb la indústria, beneficiant així tant als nostres estudiants com al teixit empresarial que eventualment els acollirà.

Gràcies, Martí, per aportar la teva experiència i visió al nostre centre, i ajudar a formar la pròxima generació de professionals en domòtica. Amb aquest tipus d’interacció, assegurem que el nostre compromís amb una educació de qualitat i rellevant es manté ferm i constant.

Desplaça cap amunt