Search
Close this search box.

Concurs Skills Electricitat

Xavier Gayà es proclama guanyador del concurs intern de selecció per a BalearSkills 

Al Politècnic Llevant, la competició interna per a escollir el representant en les competicions de BalearSkills i Joves Instal·ladors de l’ASINEM ha culminat amb un emocionant final. El procés de selecció va incloure participants de primer any de Grau Mitjà (GM) i voluntaris de cursos superiors d’electricitat, oferint una plataforma per a demostrar les seves habilitats tècniques i professionalitat.

La segona fase del concurs, que va tenir lloc el passat 27 de març de 2024, va tenir cinc destacats competidors: tres alumnes de primer de Grau Mitjà i dos de segon de Grau Superior. Aquests finalistes van ser sotmesos a una sèrie de proves dissenyades per mesurar la seva competència i capacitat en el camp de l’electricitat.

Després d’una intensa deliberació, el dia 19 d’abril, el jurat format per tres reconeguts instal·ladors externs al centre, incloent-hi a Toni Garcia d’Electrocor, Ferran López, i Joan Servera, un exitós empresari i antic alumne de GS, va prendre una decisió. Segons els criteris establerts basats en l’experiència del jurat, Xavier Gayà, estudiant de primer de GS, va ser seleccionat com el guanyador.

Des del Politècnic Llevant, volem felicitar a Xavier Gayà per aquest assoliment significatiu, així com a tots els participants que van demostrar un alt nivell de professionalitat i excel·lència. També agraïm sincerament al jurat per la seva experta contribució a fer d’aquest esdeveniment un èxit.

La participació en concursos com BalearSkills i Joves Instal·ladors no només ofereix als estudiants una plataforma per a exhibir les seves habilitats, sinó que també els prepara per a enfrontar-se als reptes del món real, augmentant la seva confiança i millorant les seves perspectives laborals. Ens complau enormement veure l’impacte positiu d’aquestes iniciatives en el desenvolupament professional dels nostres alumnes.

Felicitats una vegada més a tots, i especialment a Xavier, pel seu excel·lent rendiment!

Desplaça cap amunt