Search
Close this search box.

Escape Room: Missió Ocupació

Els estudiants del primer curs del CFGS d’Administració i Finances van tenir l’oportunitat de participar en una experiència única i altament formativa el passat 14 de febrer. Es tracta de l’Escape Room: Missió Ocupació, una iniciativa engrescadora organitzada per Palma Activa, destinada a potenciar les habilitats personals i professionals dels nostres alumnes.

Durant aquesta activitat, els participants es van enfrontar a una sèrie de reptes i enigmes dissenyats per avaluar i desenvolupar competències clau en el món laboral, com ara la capacitat de treballar en equip, el lideratge efectiu, estratègies innovadores en la recerca de feina, entre d’altres. La dinàmica de l’Escape Room va permetre als estudiants aplicar els coneixements adquirits en el curs de manera pràctica i divertida, fomentant al mateix temps la cohesió de grup i l’empatia entre companys.

Aquesta experiència no només va ser extremadament enriquidora des del punt de vista educatiu, sinó que també va servir com una plataforma per a l’exposició dels estudiants a situacions reals del món laboral, preparant-los així per als desafiaments que trobaran en el seu futur professional. És amb iniciatives com aquesta que el nostre centre es compromet a oferir una formació integral, que abasta molt més enllà dels continguts acadèmics, amb l’objectiu d’equipar els nostres alumnes amb les eines necessàries per a triomfar en el mercat laboral actual.

Desplaça cap amunt