Search
Close this search box.

Erasmus+ en Acció: Experiències Europees dels Nostres Alumnes

El programa Erasmus+ és una iniciativa europea que permet a estudiants de tot el continent viatjar i estudiar en diferents països de la Unió Europea, ampliant així les seves competències acadèmiques i professionals en un entorn internacional. Aquest programa no solament proporciona una ajuda econòmica per cobrir despeses de viatge i allotjament, sinó que també ofereix una magnífica oportunitat per adquirir experiència laboral rellevant en el sector d’interès de cada estudiant.

L’experiència Erasmus+ serveix, a més, per establir contactes professionals que poden resultar decisius per a futures oportunitats de carrera. A través d’aquest programa, els estudiants del Politècnic de Llevant tenen accés a una xarxa més àmplia de professionals i especialistes, el que enriqueix la seva visió del món i augmenta significativament les seves opcions de treball futur.

Aquí teniu algunes fotografies dels diversos grups d’alumnes que estan començant les seves Formacions en Centres de Treball.

A Bèlgica tenim alumnes de Grau Mitjà d’Electromecànica de Vehicles que faran les seves pràctiques als tallers d’Skoda i de Ford de Hasselt

Alumnes de les famílies d’Informàtica i Comerç a Portugal

I alumnes del Grau Superior en Màrqueting i Publicitat que fan les FCT a Paderborn (Alemanya), gaudint d’un moment d’esbarjo amb la Coordinadora Erasmus de Detmold.

Desplaça cap amunt