Search
Close this search box.

Celebram la 1a Promoció: No et perdis l’Acte de Graduació del Politècnic Llevant!

Estem molt emocionats d’anunciar la cerimònia de graduació de la Formació Professional 2023/2024 del Politècnic Llevant! L’acte tindrà lloc el 18 de juny de 2024 a les 18:30 hores a l’Auditori de Manacor. Aquest esdeveniment és una gran oportunitat per celebrar tots els èxits i esforços dels nostres alumnes, i volem que sigui un moment inoblidable per a tots.

Per només 1 €, podeu gaudir d’una tarda plena d’emocions i sorpreses, envoltats de professors, companys, família i amics. La cerimònia inclourà la tradicional entrega de diplomes i un reconeixement especial a tots aquells que han destacat durant el curs.

A més, volem fer aquesta celebració encara més especial i interactiva. Us animem a tots a publicar les vostres fotografies a Instagram amb el hashtag #1aPromocioPolitecnicLlevant. Totes les imatges etiquetades amb aquest hashtag es projectaran durant l’acte, creant una increïble col·lecció de records compartits per tots nosaltres.

No et perdis aquesta oportunitat de ser part d’un moment històric per al nostre centre! Vesteix la teva millor roba, convida als teus éssers estimats i prepara’t per a viure una tarda que recordaràs per sempre. Comparteix els teus millors moments i ajuda’ns a fer d’aquesta graduació una celebració inoblidable.

Compra la teva entrada a la taquilla o a la web www.teatredemanacor.cat i assegura’t de formar part d’aquest dia tan especial. Ens veiem el 18 de juny a l’Auditori de Manacor per celebrar junts el final d’una etapa i l’inici d’un nou camí ple d’èxits!

Desplaça cap amunt