Search
Close this search box.

Estratègies de Convivència: FP Bàsica treballa les habilitats interpersonals

Aquesta setmana, de la mà de Catalina Nebot, de l’Ajuntament de Manacor, s’ha dut a terme un taller sobre convivència a les aules d’FP Bàsica de Comerç i Automoció. Aquesta iniciativa ha proporcionat als alumnes l’oportunitat d’abordar qüestions d’interès com la convivència a l’aula, la gestió de situacions de conflicte i com tot això pot influir en la manera de relacionar-se amb l’entorn, tant en el present com en el futur professional.

El taller ha estat una oportunitat per als alumnes de reflexionar sobre la importància de la convivència i el respecte mutu en l’àmbit educatiu i laboral. Els alumnes han mostrat interès i han participat en les activitats proposades durant el taller, destacant la importància de compartir experiències i reflexionar sobre com afrontar els conflictes de manera constructiva.

Aquesta iniciativa no només busca promoure una convivència harmoniosa en l’entorn educatiu, sinó proporcionar als alumnes les eines necessàries per afrontar els reptes de la vida quotidiana i del món laboral i posar de manifest l’estreta relació entre les habilitats interpersonals i el desenvolupament de competències professionals, en un món laboral cada vegada més exigent, saber gestionar les relacions interpersonals de manera efectiva és un factor crític per a l’èxit i el creixement professional.

Desplaça cap amunt