Search
Close this search box.

Game Jam al Politècnic Llevant: Una Experiència Única de Creació de Videojocs

El passat cap de setmana, el Politècnic Llevant va organitzar una emocionant Game Jam d’un dia i mig, amb una pausa per dormir, on els participants van tenir l’oportunitat de desenvolupar un videojoc des de zero. Amb un temps aproximat de 18 hores, els equips es van enfrontar al desafiament de crear jocs únics utilitzant elements gràfics de tercers i seguint una temàtica aleatòria que es va revelar just abans de començar.

El tema escollit per aquesta edició va ser “Out of Order” (fora de servei), un concepte que va inspirar als participants a pensar creativament i a desenvolupar idees innovadores. Després d’hores d’intens treball i col·laboració, els jocs van ser presentats i avaluats, i finalment es van anunciar els guanyadors:

  1. Martí Busquets Prohens – Primer lloc
  2. Andreu Fons Gayà – Segon lloc
  3. Aleix Mascaró Juan – Tercer lloc

Tots els jocs desenvolupats durant la Game Jam estan disponibles a la plataforma Itch.io, i per facilitar l’accés, hem creat una pàgina web especial on es poden veure els resultats i fer clic sobre les imatges de cada joc per ser redirigits a Itch.io. Pots explorar els jocs i veure les creacions dels nostres talentosos participants aquí.

Uneix-te a la Revolució del Disseny de Videojocs i Realitat Virtual!

Si t’apassiona el món del disseny de videojocs i la realitat virtual, el Politècnic Llevant t’ofereix l’oportunitat perfecta per convertir aquesta passió en una carrera professional. El nostre Curs d’Especialització en Videojocs i Realitat Virtual t’ajudarà a adquirir les habilitats i els coneixements necessaris per triomfar en aquesta indústria en constant evolució.

No perdis l’oportunitat de formar part d’una comunitat creativa i innovadora i inscriu-te ara mateix! T’esperam al Politècnic Llevant!

Desplaça cap amunt