Search
Close this search box.

Crear videojocs és tan senzill com muntar un trencaclosques de 10.000 peces sense tenir cap imatge de referència

Hola!

T’imagines muntar un trencaclosques de 10.000 peces sense tenir cap imatge de referència? Exacte, sona esgotador i frustrant! Així de difícil pot ser desenvolupar videojocs sense el suport adequat.

No pateixis, no estàs sol en aquesta aventura. Al Politècnic Llevant tenim un Curs d’Especialització en Videojocs i Realitat Virtual que et farà aquest camí molt més fàcil.

T’apassiona el món dels videojocs? Vols crear el teu propi joc però et perds entre tanta teoria i poca pràctica? És hora de canviar això! El nostre curs d’especialització et portarà de la teoria a la pràctica de manera efectiva i divertida.

Imagina poder transformar les teves idees en videojocs reals, dominar eines com Unity, i veure com els teus projectes prenen vida. Ja no més sessions teòriques sense aplicació pràctica. Amb el nostre curs, aprendràs de forma pràctica i entretinguda, tal com hauria de ser.

Preparat per començar aquesta emocionant aventura? No perdis més temps i uneix-te al nostre Curs d’Especialització en Videojocs i Realitat Virtual.

Esperam veure’t aviat al curs!


Novetats pel proper curs 2024 – 2025!!!

  • NO farà falta que tinguis acabat un grau superior per ser admès al curs. Si aquesta és la teva situació, fes el procés d’admissió i posa’t en contacte amb nosaltres per poder-te acreditar!

AQUÍ tens el calendari de tot el procés de matrícula del Politècnic de Llevant. Pots fer l’admissió fins dia 28 de juny.

AQUÍ pots fer el tràmit d’admissió.

Has d’accedir a l’enllaç anterior i iniciar el tràmit pertinent al Curs d’Especialització.

Emplenar amb les teves dades:

Recorda que has seleccionar el nostre centre i els estudis “Desenvolupament de Videojocs”

Enhorabona!, en haver acabat aquest procés ja hauras conclòs el procés d’admissió, amb la qual cosa quedaras a l’espera que et confirmin que has sigut admés per tal de formalitzar la matrícula.

Si tens qualsevol dubte ens pots trobar a:  

cevideojocsirv@politecnicllevant.cat

També ens pots seguir per instagram:  

@videojocs_politecnic_llevant

Desplaça cap amunt