Search
Close this search box.

Un dia amb David Jorge González Smith: Emprenedoria, Pixelart i Creativitat

El passat 5 de març, vam tenir el plaer de comptar amb la presència de David Jorge González Smith al Politecnic Llevant. Anglès de naixement i diplomat en turisme i amb un grau en Disseny Gràfic, David Jorge ens va oferir una tarda repartida en tres parts ben diferenciades: un toc d’emprenedoria, una pinzellada sobre el Pixelart i un taller mà a mà per posar-ho tot en pràctica.

La primera parada: L’emprenedoria
Per començar, David Jorge ens va parlar del seu projecte i la seva experiència com emprenedor, explicant algunes estratègies, èxits i també alguna equivocació. Aquesta secció va ser especialment inspiradora per als estudiants amb esperit emprenedor, proporcionant claus per a la transformació del seus interessos en realitats professionals.

Seguim amb el Pixelart
Després, va arribar el moment de submergir-nos en el món del Pixelart. Amb una explicació clara i sense complicacions, David Jorge ens va introduir a aquesta tècnica artística, ensenyant-nos com els pixels poden convertir-se en sorprenents obres d’art. Va ser com fer un petit viatge en el temps, redescobrint l’estètica dels videojocs clàssics però amb un toc modern.

I per acabar: Un taller per experimentar
La cloenda de la tarda va ser un taller pràctic, on tots vam tenir l’oportunitat de jugar una mica amb el Pixelart. Sense pressions, cadascun va experimentar amb els seus propis dissenys sota l’atenta mirada de David Jorge. Va ser una manera perfecta d’arredonir el dia, deixant-nos amb les mans plenes de creativitat i el cap ple d’idees.

Aquesta jornada amb entrada lliure va ser una oportunitat fantàstica per a tots els que van assistir, connectant-nos amb una àrea del disseny gràfic que potser no havíem explorat abans. Agraim a David Jorge per la seva generositat al compartir el seu temps i coneixement amb nosaltres.

Si voleu estar al dia de les properes activitats que organitzem, no dubteu a fer un cop d’ull a la nostra web www.politecnicllevant.cat. Hi haurà més moments com aquest, i estarem encantats de compartir-los amb vosaltres.

Visca es pixel!

Desplaça cap amunt