Search
Close this search box.

Formació Pràctica en Primers Auxilis per als Alumnes del Politècnic Llevant

Els alumnes de primer de tots els cicles formatius de Grau Mitjà i Grau Superior del Politècnic Llevant han tingut l’oportunitat de participar en un taller de primers auxilis, celebrat els dies 24 de maig, 30 de maig i 3 de juny. Aquesta formació essencial ha estat impartida pels professionals del Centre de Salut Sa Torre de Manacor, que any rere any demostren la seva dedicació i compromís amb la nostra comunitat educativa.

Durant aquests tallers, els alumnes han après les tècniques bàsiques per actuar en situacions d’emergència, adquirint habilitats que poden ser vitals en moments crítics. Les sessions han inclòs formació pràctica en la reanimació cardiopulmonar (RCP), el maneig de ferides, l’atenció en casos d’asfíxia, i altres procediments de primers auxilis. Aquesta experiència no només els proporciona coneixements teòrics, sinó també la confiança necessària per actuar amb decisió i eficàcia davant d’una emergència.

Volem expressar el nostre sincer agraïment als infermers i infermeres del Centre de Salut Sa Torre per la seva implicació i professionalitat. La seva col·laboració és fonamental per assegurar que els nostres alumnes rebin una formació de qualitat, preparant-los per afrontar situacions d’emergència amb les competències necessàries.

Desplaça cap amunt