Search
Close this search box.

Un mercadet solidari en benefici d’APROSCOM al Hall de Politècnic Llevant

El passat 17 de maig, els alumnes de 1r d’FP Bàsica de Comerç i Màrqueting del Politècnic Llevant van organitzar un mercat creatiu-artesanal al hall del centre. L’esdeveniment tenia com a objectiu principal recaptar fons per a APROSCOM, una entitat que treballa en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual de Manacor i la comarca.

Durant el matí, els visitants van poder gaudir d’una àmplia varietat de productes artesanals, elaborats amb dedicació i cura pels mateixos alumnes. A les parades, es podien trobar una diversitat de punts de llibre acolorits, perfectes per a qualsevol amant de la lectura. També es venien testos decorats a mà amb plantes de diferents mides, que aportaven un toc de color i natura a qualsevol espai. Els més detallistes van poder adquirir pots de vidre decorats i petites figuretes de marietes fetes a mà ideals per a decorar la llar o per a regalar.

La iniciativa ha estat una bona oportunitat per als alumnes de posar en pràctica coneixements adquirits a les aules en un entorn real. Des de la planificació i organització de l’esdeveniment fins a la gestió de les vendes i l’atenció al client, els estudiants han pogut viure de primera mà aspectes del comerç i el màrqueting, alhora que contribuïen a una causa solidària.

Desplaça cap amunt