Search
Close this search box.

Reflexions sobre l’Èxit, el Fracàs i l’Art de l’Animació: Una Tarda amb Daniel Martín Peixe i Renato Roldan

El passat dijous 7 de març, el Centre Integrat de Formació Professional de Politècnic Llevant va acollir una sessió amb dos professionals destacats de la il·lustració digital, Daniel Martín Peixe i Renato Roldan. L’esdeveniment, desenvolupat a l’Aula Magna, va oferir als assistents una visió més propera al món de l’animació i la il·lustració, així com reflexions sobre els reptes personals i professionals.

Renato Roldan va ser el primer a prendre la paraula, compartint amb els assistents el que ell descriu com “l’exitosa història d’un fracàs darrere un altre”. Amb un enfocament realista, va parlar sobre la seva experiència professional, destacant la importància de la perseverança i la dedicació. La seva ponència va servir per recordar que el veritable fracàs rau a no intentar aconseguir els nostres objectius, més que no pas en no assolir-los a la primera.

Daniel Martín Peixe va continuar amb una presentació que, tot i ser tècnica, va resultar accessible i engrescadora. Explicant el seu treball en Disney Animation Studios, va oferir exemples concrets com el desenvolupament de personatges i escenes en pel·lícules reconegudes. La seva experiència va il·lustrar la complexitat i la bellesa darrera la creació d’animacions, des de la gestió dels cabells de Rapunzel fins a les expressions de personatges com Raya.

Després de les ponències, es va obrir una sessió de preguntes que va resultar especialment animada. Els estudiants van aprofitar aquesta oportunitat per aclarir dubtes, demanar consells i profunditzar en els aspectes tècnics i personals compartits pels ponents. Aquest intercanvi va enriquir encara més l’experiència, permetent un diàleg obert entre els assistents i els experts.

L’acte va ser una bona oportunitat per entendre millor els desafiaments i les recompenses en el camp de l’animació i la il·lustració digital. També va servir per reafirmar que el camí cap a l’èxit professional està ple d’obstacles, però que l’esforç i la resiliència són claus per superar-los. Des de Politècnic Llevant, agraïm a Daniel Martín Peixe i Renato Roldan per la seva participació i pel seu compromís a inspirar la pròxima generació de creatius.

Desplaça cap amunt