Search
Close this search box.

Professors del CIFP Politècnic de Llevant a la Fira IoT de Barcelona

El dia 22 de maig, gràcies al Centre de Formació, Innovació i Desenvolupament de la Formació Professional de les Illes Balears (CFINFP), dos professors del centre, Toni Nicolau, del curs d’especialització en videojocs, i Pedro Benayas, del curs d’IoT, vàrem tenir l’oportunitat de visitar la fira de IoT de Barcelona.

En un recinte immens, vàrem ser testimonis de primera mà de les tecnologies més punteres en realitat virtual, ciberseguretat i en tota mena de tecnologies relacionades amb l’Internet de les Coses (IoT).

Va ser una visita molt profitosa perquè vam veure que la formació del nostre centre està molt alineada amb les demandes actuals del sector en aquestes noves tecnologies. A més, vam tenir l’oportunitat de veure com empreses molt importants del camp utilitzen material del qual ja disposem a les nostres aules, com sensors, servidors i ulleres de realitat virtual.

Pensam que és importantíssim per a un centre com el nostre estar sempre en contacte amb les empreses més punteres, i esdeveniments com aquest ens ajuden molt a no quedar enrere.

Desplaça cap amunt