Search
Close this search box.

Els alumnes del CIFP Politècnic Llevant podran obtenir el certificat oficial d’anglès de l’Escola Oficial d’Idiomes

El passat 29 de setembre es va publicar la relació de centres admesos en el Programa EOICEPA-FP 2023-2024 

El CIFP Politècnic de Llevant participarà aquest curs escolar 2023-2024 en el programa EOICEPA-FP, que consisteix en una col·laboració entre l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Manacor i el CIFP Politècnic de Llevant perquè els alumnes rebin classes d’anglès al centre i puguin realitzar les proves de l’EOI per obtenir el certificat oficial que acrediti el seu nivell. 

Els alumnes que es poden beneficiar del programa són els que cursen Cicle Formatiu de Grau Mitjà i estan inclosos dins el Pla de Reforç de Llengües Estrangeres o els que cursen Cicle Formatiu de Grau Superior amb un mòdul d’anglès

Durant els dies 10 o 11 o 17 d’octubre  es duran a terme les proves d’anivellació per tal de fer grups de classe segons el perfil de cada alumnat. Una vegada es facin els grups, s’iniciaran les classes dos dies a la setmana de les 14:05 h a les 15:00 h fins als examens oficials que seran el mes de juny. 

Els professors de Llengües Estrangeres del CIFP Politècnic Llevant, Nicolau Barceló, Rafel Estelrich i Margalida Riera, impartiran les classes i per desembre els alumnes formalitzaran la matrícula a l’EOI per poder fer l’examen el mes de juny. 

Es tracta d’una oportunitat per l’alumnat perquè es pot treure un certificat oficial de llengua anglesa per l’Escola Oficial d’Idiomes assistint a classes voluntàries d’anglès que  s’impartiran al mateix centre, amb els mateixos professors que tenen a l’aula i amb un preu de la matrícula és més econòmic. 

https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=5876877&coduo=924793&lang=ca

https://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=5844032&coduo=924793&lang=ca

Desplaça cap amunt